TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Erasmus+ Tanıtım Toplantısı düzenlendi

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi, Erasmus+ Programı kapsamında İspanya, İtalya, İsveç ve Yunanistan’ın da dahil olduğu lise dengi okullarla birlikte yürüteceği “The Influence of Emotions in History. A New Tool for Citizenship” adlı projesiyle kabul aldı.

28 Eylül 2018 Cuma günü yapılan bilgilendirme toplantısında, 2 yıl sürecek olan Avrupa Birliği Erasmus+ projesi, Uluslararası Programlar Koordinatörü Buket Ertür Tuna, İngilizce Öğretmeni Sena Barıç Özcan, ve Sosyal Bilimler Bölüm Başkanı Serhat Şentürk tarafından 9 ve 10. sınıf öğrencilerine anlatıldı.

5’er kişilik gruplarla, toplam 4 ülkeye ziyaret gerçekleştirecek ve bu ülkelerden gelen öğrencileri misafir edecek olan öğrencilerimiz projeye büyük ilgi gösterdiler. Projenin amacı; Avrupa’daki okullarla iyi uygulamaları paylaşarak kültürel etkileşim sağlamak ve öğrencilerin dil gelişimlerini destekleyecek Dünya vatandaşı olmalarına katkı sağlamaktır.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız