TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR

TED Kocaeli Koleji 10. ve 11. Sınıf öğrencilerinden oluşan gruplar 9. Geleneksel Bilim Günleri kapsamında 6 Mart 2024 Çarşamba günü düzenlenen “Bilgi Yarışması” etkinliğine katıldılar.

Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Matematik alanlarında hazırlanmış soruları içeren kıyasıya bir mücadele ile hem eğlenceli hem de öğretici olan yarışmada 1. grupta Çağatay Ege Bozdağ, Naz Aleyna Aydın, Ali Kerem Aygün, Umut Server Salman, 2. grupta Devrim Ulaş Yaşa, Onur Çakmakçı, Alp Atabey, Öykü Korkmaz, 3. grupta Doğukan Ege Kızılcı, Deniz Dilbaz, Aysima Sezer, Asel Sıla Şahinöz, 4. grupta Zehra Gül Yücel, Umut Taha Çevik, Bartu Mete, Şevval Çakır yarışarak keyifli bir mücadele sergilediler.

Disiplinler arası çalışmalar doğrultusunda öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerinin amaçlandığı Bilim Günleri kapsamında düzenlenen bilgi yarışması etkinliği, yarışmayı kazanan 1. Grup öğrencilerine Lise Müdür Yardımcısı Özge Uygun tarafından birincilik madalyalarının verilmesi, tüm yarışmacılara ise Lise Fen Bilimleri Zümresi Öğretmenleri tarafından katilim belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.