TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Öğrencileri “YGA Zirvesi”ne Katıldılar

Her yıl 50 bin lise ve üniversite öğrencisinin başvurduğu, girişimcilerle yatırımcıları buluşturan çift kanatlı girişimcilik ekosistemi YGA (Young Guru Academy) Zirvesi, bu yıl “Kanatlarını Dünyaya Aç” temasıyla 12 – 13 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerimizden Yağmur Akar; 10.sınıf öğrencilerimizden Ayşe Nergis Öztorun, Cem Eke, Efe Kaan Çobanlar, Eylül Yaltır, Irmak Ünsal, Selin Irmak Uzunoğlu, Zeynep Sude Gidici, Zeynep Sandık; 11. Sınıf öğrencilerimizden Erkmen Erken, Gözde Seray Banabak yapmış oldukları başvuru sonucu ilk elemeyi geçerek “2020 Zirvesi”ne katılmaya hak kazandılar.

İlk elemeyi geçerek “2020 YGA Zirvesi”ne katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor ve bundan sonraki etaplarda başarılar diliyoruz.