TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE ‘SİBER ZORBALIK VE GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI’ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik ‘Siber Zorbalık ve Güvenli İnternet Kullanımı’ semineri gerçekleştirildi.

Kocaeli Emniyeti Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden Sayın Fatih ŞAHİN, Sayın Sinan KILIÇÖZ  ve Lise PDR Uzmanı Sayın Merve BÜYÜKMETE tarafından 25 Ekim 2019 tarihinde konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde; siber zorbalık ve yaşamımız içerisindeki yansımaları, zorbalık türleri ve örnekleri üzerinde duruldu.

Güvenli internet kullanımı için nelere dikkat edilmesi gerektiği, kişisel verilerin korunmasına ilişkin haklarımızın neler olduğu ile ilgili bilgi verildi.

İnteraktif geçen sunumda öğrencilerimiz akıllarındaki sorulara yanıt bulurken bilinçli ve güvenli internet kullanımı ile ilgili farkındalıkları arttı.

TED Kocaeli Koleji olarak Kocaeli Emniyeti Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne destekleri için teşekkür ederiz.