TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Öğrencilerinin YGA Zirve Yolculuğu Devam Ediyor!

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencileri YGA Global Impact Programı seçim sürecinin son aşaması olan “YGA Tanışma toplantısı”na katılacaklar.

50.000 liseli ve üniversiteli genç arasından ilk elemeyi geçerek, 18 Ocak 2020 Cumartesi günü gerçekleşen “2020 YGA Zirvesi”ne katılan öğrencilerimiz arasından Irmak Ünsal, Bora Büyüksivri, Burak Melih Ardahanlı bir üst tura geçtiler. Elemeler sonrası belirlenen 300 kişi arasından seçilecek 50 kişi “YGA Young Global Impact Programı”na katılmaya hak kazanacak. 23 Şubat Pazar günü Kolektif House Maslak’ta gerçekleşecek YGA Tanışma Toplantısı ve sözlü mülakatlarda öğrencilerimize başarılar diliyor ve tebrik ediyoruz.