TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİSİ IRMAK ÜNSAL YGA GLOBAL IMPACT HIGH SCHOOL PROGRAMINA SEÇİLDİ

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencimiz Irmak Ünsal YGA (Young Guru Academy) – Global Impact High School Programına seçilen 25 öğrenciden biri oldu.

YGA Global Impact High School Programı, geleceği umutla bakmamızı sağlayan; hem vicdanlı hem de donanımlı gençler yetiştirmek amacıyla tasarlanmış bir yıllık bir programdır. Global Impact High School Programı; ​Dünyadaki sorunların farkında olan, bu sorunların kök nedenlerini keşfetme cesareti olan, ​​bu sorunlar için tek başına değil ekibiyle birlikte teknoloji temelli inovasyonlar geliştirmek isteyen, ​bu inovasyonları hayata geçirirken kendini geliştiren, sadece kendini değil, ekibini geliştirmeye ve ekibiyle birlikte gelişmeye açık olan lise öğrencileri için tasarlanmış bir programdır.

YGA programı, Columbia, London Business School gibi okullarla yapılan işbirlikleri, Mehmet Toner, Aziz Sancar gibi çift kanatlı rol modellerin katkıları ve dünya çapında ödüller alan inovasyonların hayata geçmesindeki öğrenme süreçlerinin entegrasyonu ile geliştirilmiştir.

Öğrencimiz Irmak Ünsal’ı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz.