TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ SERTİFİKA PROGRAMLARI

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi, öğrencilerini geleceğe ve bilime yön veren, 21. yüzyıl yetkinliklerine sahip, dünya vatandaşı bireyler olarak yetiştirmek amacıyla akademik müfredatın ötesine geçiyor. Bu doğrultuda, ulusal ve uluslararası sertifika programları sunarak müfredatı zenginleştiriyor.

Bu fark yaratan sertifika programları, öğrencilerimizin üniversite sınavına hazırlanmasında, ulusal ve uluslararası üniversitelere başvurularında ve özellikle üniversite öğrenimlerinde akademik yönden önemli katkılar sağlıyor. Programlarımız, öğrencilerimizin analitik düşünme, problem çözme ve liderlik gibi 21. yüzyıl becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca, bu sertifikalar, öğrencilerimizin global arenada rekabet edebilme ve kendilerini daha geniş bir perspektiften görebilme yeteneklerini artırıyor.

TED Kocaeli Koleji olarak, öğrencilerimizin her alanda donanımlı bireyler olarak yetişmeleri için gereken her türlü desteği sunmaya devam ediyoruz.