TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Tanıtım Günleri Başladı

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Tanıtım Günleri Başladı.

2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek olan lisemizde uygulayacağımız ulusal ve uluslararası programların tanıtım toplantılarının ilk serisi öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve 8. sınıf velilerimize üç farklı oturumda gerçekleştirildi.

Lise Müdürümüz Hatice Eser tarafından yapılan sunumlarda, lisemizde uygulanacak Bilim İnsanı Yetiştirme Programı, Cambridge IGCSE Ana Dili Türkçe, Cambridge IGCSE İkinci Dil Olarak İngilizce, BTEC IT Extended ve BTEC Sanat ve Tasarım programlarıyla zenginleştirilen Anadolu Lisesi müfredatı tanıtıldı.

Toplantılarda programlarımızın içeriği, öğrenci seçim kriterleri ve kazanımları ve öğrencilerimizin akademik çalışmalarını destekleyecek kültür, sanat ve spor etkinlikleri hakkında bilgiler verildi.

Tanıtım toplantıları önümüzdeki günlerde aday öğrenci velilerine yönelik organizasyonlarla devam edecek.