TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde Dersler Canlı Olarak Online Devam Ediyor!

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid 19) sebebi ile eğitim öğretime zorunlu ara verilen bu süreçte TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde dersler canlı olarak online devam ediyor.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi öğrencileri 23 Mart 2020 Pazartesi günü itibari ile eğitim öğretime kaldıkları yerden devam etmektedir. 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz mevcut ders programlarına göre, kendi öğretmenleri ile online dersleri canlı olarak yürütüyorlar. TED Genel Merkezinden gelen içerikler ile zenginleştirilmiş derslerimiz 9.30-16.10 saatleri arasında mevcut ders programımız aynen kullanılarak yapılmaktadır.

Öğretmenlerimiz öğrencilerimizle yapmakta oldukları akademik çalışmaları sanatsal ve kültürel çalışmalarla da desteklemektedir. Film ve kitap önerileriyle öğrencilerimizin evde geçirdikleri zamanı verimli hale getirmeleri sağlanmaktadır. Sınıf arkadaşlarıyla online platformda görüşebilen öğrencilerimiz bu zorlu süreci akademik yönden oldukça verimli, bir yandan da keyifle geçirmektedir. Ayrıca danışman ve rehber öğretmenleri ile birebir görüşen öğrencilerimiz okul hayatlarındaki rutinlerini aksatmamaktadır.

Google Meet programı ile tüm derslerin, zümre ve veli toplantılarının gerçekleştirildiği sistem hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. Süreçte birbirine destek olan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.