TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİNDE FİKRİ MÜLKİYET, SİNAİ HAKLAR VE PATENT SEMİNERİ

15 Ekim 2021 Cuma günü TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9,10,11. sınıf öğrencileri Patent Vekili Ayfer BERKKAM’dan “Fikri Mülkiyet, Sınai Haklar ve Patent” eğitimi aldılar.

Çankaya Patent Genel Müdürü, TR Marka ve Patent Vekili ve Avrupa Patent Vekili unvanına sahip Ayfer Berkkam öğrencilerimizi fikri, sınai ve ticari haklar, eser sahibinin hakları, endüstriyel tasarım, patentte genel kavramlar, proje oluşumunda etik kurallar konularında bilgilendirdi. Öğrencilerimize inovatif ürün proje tasarımlarında patent alma kriterleri ve süreçleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Eğitimin planlanmasında desteklerinden dolayı Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Çankaya Patent‘e teşekkür ederiz.