TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİNDE İKLİM KRİZİ İNOVASYON KAMPI

TED Kocaeli Koleji ve Genç Başarı Eğitim Vakfı işbirliği ile 11-12 Şubat 2022 tarihlerinde lise öğrencilerimiz için “İklim Krizi İnovasyon Kampı” gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz 2 gün boyunca Tasarım Odaklı Düşünme Metodolojisi, Sorun Çözümü Yaklaşımı, İhtiyaç – Fikir Değerlendirme, İş Modeli Oluşturma, İş Modeli Kanvası Hazırlama eğitimlerini aldılar. Öğrencilerimiz kamp süresince farklı meslek gruplarından kendi alanlarında uzman mentorlar eşliğinde takımlar oluşturarak İklim Krizine yönelik problemleri çözmek için projeler geliştirdiler. Mentorları eşliğinde yaptıkları projelerin prototip üretimini gerçekleştirerek, üç dakikalık Asansör Sunumu yöntemi ile Jüriye yaptıkları çalışmaları başarıyla sunma fırsatı buldular.

MENTORLAR
Endüstri Mühendisi, Sayın Nesrin Aydın
Elektrik Mühendisi, Sayın Ahmet Şen
Endüstri Mühendisi, Sayın İpek Önder Kazdal
Makine Mühendisi, Sayın Ahmet Zerey
Elektrik Mühendisi, Sayın Cengiz Günan
Endüstri Mühendisi / Tech MBA, Sayın Sinan Pehlivan
Metalurji ve Malzeme Mühendisi, Sayın Nadir Demir

JÜRİ ÜYELERİ
Sayın Aslı Taş
Sayın Erhan Kayabaş
Sayın Tolga Yalgı

GENÇ BAŞARI VAKFI ÜYELERİ
Seçil Yıldırım Çelebi / Genel Müdür
Melike Berrak Akpınar/ Eğitmen
Berat Bozkurt/ Eğitmen
Sümeyye Aktı / Eğitmen

Öğrencilerimizi başarılı çalışmaları için tebrik eder, kampta emeği geçen Genç Başarı Eğitim Vakfı çalışanları, takımlarımıza bilgi birikimleri ile destek olan mentorlarımıza ve projeleri titizlikle değerlendiren jürimize teşekkür ederiz.