TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde Kariyer Günleri Etkinlikleri Başladı!

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi “Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında Denizbank Genel Müdürü Sayın Hakan Ateş’i ağırladık.

Öğrencilerimizin gelecek ve kariyer planlamalarına destek olmak, farklı meslekleri yakından tanımalarına olanak sağlamak amacıyla düzenlediğimiz “Kariyer Günleri” kapsamında 9 Nisan 2020 Perşembe günü canlı bağlantı ile gerçekleştirilen etkinlikte 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz Denizbank Kurucu Genel Müdürü Sayın Hakan ATEŞ ile bir araya geldiler.

Sözlerine ‘’Muhtemelen sizin mesleğiniz henüz icat edilmedi.’’ diyerek başlayan Sayın Hakan Ateş, bankacılık sektörünün dünü, bugünü ve geleceğini anlattı. Geleceğin bankacılık sektöründe anlaşılmak isteyen, tam yetkilendirilmiş, 7/24 online olmak isteyen, mobil ve kişiselleştirilmiş müşterilerin olacağına dikkat çekti. Dijital dönüşümün şafağında olduğumuzu, iş dünyasında köklü değişiklikler olacağını vurgulayan Sayın Hakan Ateş öğrencilerimize yetkinlikler konusunda bilgi verdi. Geleceği değiştirecek mesleki yetkinlikleri araştırmalarını ve bireysel yetkinliklerini keşfederek, geliştirmelerini tavsiye etti. Verdiği önemli bilgiler ve değerli katılımlarından dolayı Sayın Hakan Ateş’e teşekkür ederiz.

Geleceğimizi aydınlatacak gençleri yetiştirmeyi hedef edinen TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin kariyer ve meslek seçimi noktasında bilinçli tercih yapmalarını sağlamak amacıyla farklı meslek dallarından uzman konuklarla öğrencilerimizi buluşturduğumuz “Kariyer Günleri” etkinliklerimiz her perşembe devam edecektir.