TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde Kariyer Günleri Etkinlikleri Devam Ediyor

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi “Online Kariyer Günleri” etkinlikleri kapsamında SoftTech Genel Müdürü Sayın Melih Murat Ertem’i ağırladı.

7 Mayıs 2020 Perşembe günü gerçekleştirilen etkinlikte 9,10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz canlı bağlantı ile SoftTech Yazılım Teknolojileri Genel Müdürü Melih Murat Ertem’le bir araya geldiler.

ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünden mezun olan Melih Murat Ertem kariyerine 1996 yılında İş Bankası Bilgi İşlem Müdürlüğünde Yazılım Uzmanı olarak başlamıştır. 2014 yılında Bilgi Üniversitesi e-MBA yüksek lisans programını bitirmiş; 2016 yılında da Harvard Business School General Management Programını tamamlamıştır. 1 Kasım 2016 tarihinde SoftTech’e Genel Müdür olarak atanan Melih Murat Ertem, lise yıllarından itibaren eğitim hayatını, üniversite tercihini etkileyen faktörleri ve kariyer yolculuğunu öğrencilerimizle paylaştı.

Seminerde İstanbul, Ankara, San Francisco ve Şanghay’da ofisleri bulunan Türkiye’nin önde gelen yazılım şirketlerinden biri SoftTech’in çalışma alanları, şirketin inovatif fikirlere verdiği önem, öğrenme çevikliği, yapay zeka, giyilebilir teknoloji gibi pek çok konudan bahseden Murat Ertem farklı fikirlere farklı açılardan bakmanın önemini de vurguladı. Yetkinliklere bakış açılarının değiştiğini söyleyerek, değişen dünyada tarih bilmenin, yabancı dilin, farklı statü ve kültürlerden insanlarla tanışmanın önemine değindi. Zekanın önemli olduğunu ancak düzenli ve disipli çalışmanın çok daha önemli olduğunu vurgulayarak konuşmasını tamamlayan Murat Ertem’e katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.