TED Kocaeli Koleji Özel İlkokulu 3 ve 4. Sınıf Öğrencileri Diyabet Sunumuna Katıldı

TED Kocaeli Koleji 3, 4, 5 ve 6. Sınıf öğrencileri 2 Kasım 2022 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda Başiskele İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘’Diyabet’’ hakkındaki bilgilendirme sunumuna katılım gösterdiler. Diyabetin ne olduğunu, diyabeti erken fark etmek için yılda bir kere kan şekerinin ölçülmesinin gerektiğini, sağlıklı bir yaşam için erken tanı ve tedavinin önemli olduğunu, daha sağlıklı bir gelecek için diyabetten korunma yöntemlerini anlatan sunum yoluyla öğrencilerimizin farkındalıkları arttı. Sunum sonunda sorularını sorma imkânı bulan öğrencilerimizin Diyabet başlığında bilinçlenmelerine katkıda bulunan İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederiz.