TED KOCAELİ KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULUNDA AYIN AKIL OYUNU

TED Kocaeli Koleji Özel Ortaokulu öğrencileri Ekim ayı boyunca koridordaki ‘Ayın Akıl Oyunu’ köşesinde yer alan Sudoku Turnuvasına katıldılar. Ayrıca Hanoi Kulesi oyununu oynadılar.

Ortaokul öğrencilerimiz koridorda yer alan ‘Ayın Akıl Oyunu’ köşesinde Ekim ayı boyunca sudoku turnuvasına katılım gösterdiler. Okulumuzdaki öğretmenlerin ve çalışanlarımızın da büyük ilgi gösterdiği sudoku turnuvası süresince katılımcıların heyecanları yüksekti.

Öğrencilerimiz farklı zorluk seviyelerindeki sudoku örneklerini çözerek turnuvada yarıştılar. Tüm örnekleri doğru cevaplayarak ‘Sudoku Lideri’ unvanını kazanan 8-A sınıfından Damla Çelik başarı belgesi almaya hak kazandı. Öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza ise katılım belgesi verildi. Diğer taraftan öğrencilerimiz Hanoi Kulesi oyununda mümkün olan en kısa

hamle sayısı ile oyunun amacını gerçekleştirmeye çalıştılar. Matematik Bölümü olarak öğrencilerimizin her ay farklı bir akıl oyununu deneyimlemelerini sağlayarak onların akıl yürütme ve düşünme becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz.