TED Kocaeli Koleji Robotik Takımı ROBOTED 41’e Üçüncülük Ödülü

TED Kocaeli Koleji Robotik Takımı ROBOTED 41,   Uzay Serüveni temalı Bilim Kahramanları Buluşuyor/First Lego League(FLL) 15.Türkiye Turnuvalarına katıldı. Kocaeli 2. Yerel Turnuvası’nda 25 takım arasından robot performansında üçüncülük elde etti.

TED Kocaeli Koleji Robotik Takımı ROBOTED 41 17 Şubat 2019 tarihinde Kocaeli Üniversitesi’nde gerçekleşen Uzay Serüveni temalı Bilim Kahramanları Buluşuyor/First Lego League(FLL) 15. Türkiye Turnuvalarına katıldı.

Öğrenciler yıl boyu yaptıkları çalışmaları katıldıkları turnuvada sergilediler. Proje konusu olarak astronotlar için “dış iskelet” tasarlayan öğrencilerimiz jüriye projeyi anlatan sunum yaptılar. Tasarladıkları ve kodladıkları robot görev masasında 126 puan elde ederek  25 takımın katıldığı turnuvada robot performansında üçüncülük elde etti.

Tüm fotoğraflar görmek için tıklayınız.