TED KOCAELİ KOLEJİ SANAT, GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ HAFTA SONU SPOR OKULU SPORCULARI SERTİFİKALARINI ALDILAR

TED Kocaeli Koleji Sanat, Gençlik ve Spor Kulübü Hafta Sonu Spor Okulu 2018-2019 dönemini başarıyla tamamladı.

2018 – 2019 sezonunda ilk defa faaliyete giren ve kuruluş amacı öğrencilerimizin daha fazla spor yapmaları ile hem akademik hem de sportif açıdan daha başarılı olmaları hedeflenen, “zeki, çevik ve ahlaklı” sporcuları yetiştirmek, sporun evrensel boyutlarındaki sevgi, kardeşlik ve Fair Play ilkelerine bağlı saygılı, kültürlü bireyler olmaları için gerekli eğitimin verilmesi olan, TED Kocaeli Koleji Sanat, Gençlik ve Spor Kulübümüzün ilk etkinliği “Hafta Sonu Spor Okulları” Basketbol, Voleybol ve Yüzme branşlarında dönemi başarıyla tamamladı. Dönemin son dersi 14 Haziran 2019 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Sporcularımız 32 hafta boyunca süren antrenmanların sonunda antrenörlerinden aldıkları sertifikalar ile keyifli anlar yaşadılar.

Alanında uzman antrenör, yardımcı antrenörlerimize, sporcularımıza, desteklerini esirgemeyen ailelerimize teşekkür eder, spor dolu günler dileriz.