TED KOCAELİ KOLEJİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 9 ve 10. sınıf öğrencileri Mayıs ayında sosyal sorumluluk projesi kapsamında ikinci el kıyafet toplama kampanyası düzenlemiştir.

2018-2019 öğretim yılında yapılan sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ikinci el kıyafet toplama kampanyasını yürüten öğrencilerimiz kendi imkanları doğrultusunda çevrelerinden temin ettikleri kıyafetleri yaş gruplarına göre ayırarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmışlardır. Toplanan kıyafetlerin büyük kısmı Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneğine (KOHAYDER)  bağışlanmıştır.

KOHAYDER, kendi bünyesinde yürütmüş olduğu ikinci el kıyafet satışı ile elde edilecek geliri sokak hayvanlarını korumak ve yaşatmak için kullanılacaktır.