TED KOCAELİ KOLEJİ VII. GELENEKSEL BİLİM ŞENLİĞİNDE BİLİM İNSANLARI DEFİLESİ

TED Kocaeli Koleji Ortaokul 5. ve 6.sınıf öğrencileri 28 Nisan Perşembe günü, “BİLİM İNSANLARI DEFİLESİ” etkinliğinde anasınıfı koridorunda, dünyanın var oluşuna yön veren bilim insanlarına yeniden hayat verdiler.

“BİLİM İNSANLARİ DEFİLESİ” etkinliği sayesinde anasınıfı öğrencilerimiz, geçmişten günümüze hayatımızı kolaylaştıran, hayatımızda önemli yeri olan bilim insanlarını tanıdılar, geleceğin bilim insanları olmak için heveslendiler. Ortaokul fen bilimleri öğretmenleri tarafından düzenlenen defilede rol alan ortaokul öğrencilerimiz Elvin Ada Bilen, Hüseyin Uygar Şahin, Derin Aldanmaz, Doğa Gelen, Ceylin Ece Canıgeniş, Yağmur Yalçın, Melis Canpolat, Zeren Bade Tunçay, Zeynep Duru Çalışkan, Duru Tokkal, Zeynep Zeray, Kerem Solak, Ada Erinç, Metehan Yıldız, Aylin Havin Kunt, İdil Arıkan, Ahmet Yavuz Öztorun, Elif Bozkurt, Mina Koral, Elif Beren Bilgin, Rüzgar Kızılkaya, Balım Kağnıcı, Nehir Uygun’a teşekkür ederiz.