TED KOCAELİ KOLEJİ YEŞİL BAYRAK’I DALGALANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Tüm dünyada Dünya Çevre Eğitim Vakfı (FEE) tarafından organize edilen, ülkemizde ise Türkiye Çevre Eğitim Vakfı’nın (TÜRÇEV) faaliyetleri arasında olan, okul öncesi ile ilk ve ortaokullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan Uluslararası Çevre Eğitim Programı – Eco- Schools (Eko-Okullar) Çevre Eğitim Programı kapsamında, geçen yıldan bu yana “Su” konusunda tüm ilkokulumuz genelinde çalışmalarımızı sınıf öğretmenlerimiz Derya Ustaoğlu ve Filiz Eldem koordinatörlüğünde sürdürmekteydik.

Bahsi geçen sürecin uluslararası simgesi olan “Yeşil Bayrak” başvurumuzun sonucu açıklanmış olup okulumuz başarılı çalışmalarından dolayı iki yıldır dalgalandırmakta olduğu Yeşil Bayrak’ı 2 yıl daha dalgalandırmaya hak kazanmıştır. İki yıl geçerliliği olan bayrağın devamlılığın sağlanması için 2019-2020 eğitim- öğretim yılında da Eko-Okul çalışmaları devam edecektir. Çalışmalarda emeği geçen öğrenci, akademik ve idari personelimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.