TED KOCAELİ KOLEJİ YÜZMEDE BAŞARI SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

TED Kocaeli Koleji 7. sınıf öğrencisi Meltem Dönmez 5-7 .mayıs tarihleri arasında Samsun’da yapılan ”Okul Sporları Yüzme Yıldızlar Grup Müsabakaları”nda yüzme yarı final yarışlarına katıldı.

Öğrencimiz Meltem DÖNMEZ üç gün boyunca devam eden ”Okul Sporları Yüzme Yıldızlar Grup Müsabakaları’nda başarılı performanslar ortaya koydu. İki altın ve bir gümüş madalya ile toplamda 3 madalyayı TED Kocaeli Koleji’ne kazandıran öğrencimiz, başarılarına yenilerini ekledi.

YARIŞLARIN İLK GÜNÜ ALTIN MADALYA
TED Kocaeli Koleji 7.sınıf öğrencisi Meltem Dönmez müsabakaların ilk gününde “200 Metre Sırt Üstü” kategorisinde mücadele etti. 2:27:46 ’lık derecesiyle zorlu rakiplerini geride bırakan öğrencimiz altın madalya kazandı.
İKİ GÜNDE İKİNCİ ALTIN MADALYA
Meltem DÖNMEZ birinci gün altın madalya kazanmanın motivasyonuyla ikinci günde de başarılı performansını devam ettirdi. “100 Metre Sırt Üstü” kategorisinde yarışan öğrencimiz 01:08:35’ lik derecesiyle ikinci günde de altın madalyanın sahibi oldu.
YARIŞMALAR SONUCU 3 MADALYA
Öğrencimiz Meltem Dönmez yarışmaların son gününü de madalya ile kapattı. “50 Metre Sırt Üstü” kategorisinde rakibiyle girdiği çekişmeli mücadele sonucu 32:47’lik derece yapan DÖNMEZ salise farkıyla ikinci oldu ve gümüş madalyanın sahibi oldu.
TED Kocaeli Koleji olarak okulumuza iki altın ve bir gümüş madalya kazandıran sevgili öğrencimiz Meltem DÖNMEZ’İ kutluyor ve “Yıldızlar Türkiye Finalleri’nde başarılarının devamını diliyoruz.