TED KOCAELİ KOLEJİNDE 1. SINIF VE ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN ORYANTASYON HEYECANI

TED Kocaeli Kolejinde Ana sınıfı ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerimiz “oryantasyon programı” ile 2017-2018 eğitim-öğretim yılına “Merhaba” dediler.

YENİ ÖĞRETİM YILINDA BAŞARI TEMENNİSİ
TED Kocaeli Koleji Genel Koordinatörü ve İlkokul -Ortaokul Müdürümüz Rasim Aydoğuş, programda öğrencilerimiz ve velilerine hitap etti. Aydoğuş, TED Kocaeli Koleji ailesine yeni katılan öğrencilere ve velilere “Hoş Geldiniz!” diyerek, verimli ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçmesini temenni etti.
ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU
Kura çekimiyle birlikte öğretmenleriyle buluşan öğrencilerimiz daha sonra, öncelikle öğretmenleri ve arkadaşlarıyla birlikte kahvaltılarını yaparken keyifli vakit geçirdiler.
Kahvaltı sonrası hazırlanan oryantasyon programında öğrencilerimiz sınıf ve branş öğretmenleriyle bir araya geldi. Öğretmenleri ile eğlenceli etkinlikler gerçekleştiren öğrencilerimiz, çalışmalarını verimli bir şekilde tamamladılar.
ORYANTASYON SAYESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ MUTLU
Öğrencilerimizin oryantasyon programı sayesinde okullarından ayrılırken mutlu ve rahatlamış hallerini görmek ise hem velilerimizi hem de bizleri çok memnun etti.
TED Kocaeli Koleji olarak, artık yeni eğitim-öğretim yılına hazırız. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize sağlıklı başarılı ve mutlu bir öğretim yılı diliyoruz.