TED Kocaeli Kolejinde 2. Sınıflar İngilizce Hayvan Tanıtım Etkinliği

TED Kocaeli Kolejinde tüm 2. sınıf öğrencileri, 22 Kasım 2017 Çarşamba günü, İngilizce Main Course derslerinde hazırlamış oldukları hayvan tanıtım etkinliğini tüm 1. sınıf ve ana sınıfı öğrencilerine sundular.

Öğrenciler, partnerleri ile birlikte bir hayvan seçerek o hayvanın yaşam ortamını geri dönüştürebilir malzemeler kullanarak modellediler ve seçtikleri hayvanın vücudu, yapabildikleri ve yaşadığı yer ile ilgili bir sunum hazırladılar. “Zoo Animals” ünitesi kapsamında yapılan bu etkinlikte öğrenciler, hem ünite ile ilgili kelime ve cümle yapıları kullanarak İngilizce konuşma pratiği yapmış oldular hem de sunumlarında içselleştirdikleri bilgileri aktararak İngilizce kullanımında özgüvenlerini artırma imkanı buldular.

2. sınıf öğrencilerimizi dinleyen ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimiz de İngilizce dinleme pratiği yaptılar ve sunum sonrası sorulan soruları cevapladılar.