TED KOCAELİ KOLEJİNDE AYIN LEZZET ŞÖLENİ

TED Kocaeli Koleji “Mart Ayı Lezzet Günü”nde “Karadeniz Mutfağı”na ev sahipliği yaptı.

TED Kocaeli Koleji öğrencilerine yöresel ve evrensel tatların sunulduğu gelenekselleşen mutfak günlerinde bugün “Karadeniz” vardı. Birbirinden lezzetli Karadeniz yemeklerinin yöresel kıyafetlerle sunulduğu bu özel günde, canlı Karadeniz müziği de kulakların pasını sildi. Yemekhanede kullanılan yöresel dekorlar, öğrencilere Karadeniz mutfağını tattırmanın yanında Karadeniz kültürünü de yaşattı. Karınların ve gönüllerin doymasının ardından kemençe ve tulum eşliğinde horon tepilerek keyifli anlar yaşandı.

 

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.