TED KOCAELİ KOLEJİNDE BAHÇEDEN MUTFAĞA

TED Kocaeli Koleji “Science in the Garden” (Bahçede Bilim) kulübü öğrencileri, “Yemek Kulübü” öğretmenleri Şef Janset Özdemir ile birlikte kendi yetiştirdikleri sebzelerle otlu gül böreği ve salata yaptılar.

Okulumuzda yer alan organik tarım alanına kış sebzelerinden soğan, bakla, araka, ıspanak, marul, tere ve roka eken “Science in the Garden” kulübü öğrencileri, yetiştirdikleri bu sebzeleri Fen Bilimleri Öğretmeni Şeyma Mut ve Büşra Biberoğlu ile birlikte topladılar. Daha sonra öğrenciler, Şef Janset Özdemir eşliğinde otlu gül böreği ve salata yapıp bu sağlıklı yiyecekleri okulda ikram ettiler.

Lezzetli ve sağlıklı ürünleri tadan okulumuzun Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi, Okul Müdürümüz Rasim Aydoğuş ve Müdür Yardımcımız Tuğba Kara’dan da tam not alan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.