TED KOCAELİ KOLEJİNDE BAHÇEDEN MUTFAĞA
TED Kocaeli Koleji “Science in the Garden” (Bahçede Bilim) kulübü öğrencileri, “Yemek Kulübü” öğretmenleri Şef Janset Özdemir ile birlikte kendi yetiştirdikleri sebzelerle otlu gül böreği ve salata yaptılar.
Okulumuzda yer alan organik tarım alanına kış sebzelerinden soğan, bakla, araka, ıspanak, marul, tere ve roka eken “Science in the Garden” kulübü öğrencileri, yetiştirdikleri bu sebzeleri Fen Bilimleri Öğretmeni Şeyma Mut ve Büşra Biberoğlu ile birlikte topladılar. Daha sonra öğrenciler, Şef Janset Özdemir eşliğinde otlu gül böreği ve salata yapıp bu sağlıklı yiyecekleri okulda ikram ettiler.
No Comments
Sorry, the comment form is closed at this time.