TED Kocaeli Kolejinde Bilim, Eğlenceli Bilim!

TED Kocaeli Koleji’nde Fen bilimleri dersinde öğrencinin keşfederek öğrenmesinin en etkili yolunun uygulamalı bilim eğitimi olduğu gerçeğinden yola çıkılarak, donanımlı modern laboratuvarlarımızda işlenen derslerde öğrencilerimizin edindikleri bilgileri içselleştirmesi, yaş seviyelerine uygun yenilikçi deneyler ve gözlemler yaparak neden-sonuç ilişkisi kurabilmeleri sağlanmaktadır. Öğrencilerin fikirlerini açıkça ortaya koyabilmelerine olanak sağlayan öğrenme ortamları oluşturarak, kazanılması istenilen becerilerin öğrenci tarafından yorumlanması sağlanmaktadır. “high touch high tech“ programıyla öğrencilerimizin bilimin sıra dışı dünyasını eğlenerek ve deneyimleyerek yaşamaları desteklenmektedir.