TED Kocaeli Koleji’nde Coşkulu Öğretmenler Günü Kutlaması

TED Kocaeli Koleji 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tüm gün süren sürpriz etkinlikler ile kutladı.

TED Kocaeli Koleji Öğrenci Meclisi’nin günler öncesinden başlayan çalışmaları ve Okul Aile Birliği’nin desteğiyle düzenlenen etkinliklerle öğretmenler hem duygu dolu anlar yaşadı hem de keyifli bir gün geçirdi. ‘Herkesin Bir Öğretmeni Vardır’ sloganıyla düzenlenen etkinlik öğrenci meclisinden oluşan öğrencilerin öğretmenlerini kırmızı halıda karşılamalarıyla başladı.

DUYGU DOLU ANLAR

Her öğretmen için hazırlanan sürpriz iletilerin yer aldığı notlar öğretmenlere duygu dolu anlar yaşattı. Okul Aile Birliği ve Sardunya Yemek Firmasının katkıları ile öğrenciler tarafından hazırlanan özenle süslenen toplantı odasında gün boyu devam eden yemek ikramı hem yüreklerde hem de damaklarda güzel lezzetler bıraktı.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kutlamalar, sürprizler, tebrikler, içten kucaklamalarla geçen günün ardından kutlama yemeği Wellborn Otel’de gerçekleştirildi. Öğretmenler zarif ve bir o kadar anlamlı hediyelerinden dolayı Okul Aile Birliği’nin üyeleri Ercan Kocacıklıoğlu, Selda Dışpınar, Eda Kağnıcı, Alparslan Kuş, Kadriye Sarımeşe’ye ve tüm çabalarından dolayı Öğrenci Meclisi 2017’ye teşekkür etti.