TED Kocaeli Koleji’nde Dubbing Fest

TED Kocaeli Koleji’nde 12 Aralık 2018 tarihinde gerçekleşen Dubbing Fest İngilizce seslendirme etkinliğinde 7. Sınıf öğrencileri başarılı performansları ile dikkat çekti.

Etkinliğin yarışma aşamasında öğrenciler kendi seçtikleri bir film karesini kendi yazdıkları İngilizce bir metin ve gerekli efektlerle seslendirdi. Bu performans sonrası, en iyi dublaj yapan öğrencilerimiz Kayra Yağız Çetinkaya, Duru Güven, Çağan İnak ve Elif Akgün 18 Mayıs  2019 tarihinde İzmir’de 24 farklı okulun katılımıyla düzenlenecek olan “ Dubbing Fest” etkinliğinde okulumuzu temsil etmeye hak kazandılar.

Kıyasıya yarışan öğrenciler jüri üyelerini ve seyircileri kendilerine hayran bırakarak jürinin kararını oldukça zorlaştırdılar. İngilizce konuşabilme ve bunu yaratıcılıklarıyla süsleyebilme becerilerinden dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.