TED KOCAELİ KOLEJİNDE “GELECEĞE DOKUNMAK“ VELİ SEMİNERİ

TED Kocaeli Koleji 8,9,10,11 ve 12. Sınıf velilerimiz ve tüm öğretmenlerimizin katılımı ile 23 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 20.00’da çevrimiçi olarak Sedat Örsel tarafından “Geleceğe Dokunmak” konulu veli semineri gerçekleşecektir.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Sedat Örsel Türkiye’de televizyon yayıncılığını başlatan ilk TRT ekibinin içerisinde yer aldı. TRT’deki yöneticilik görevlerinin dışında İskoçya, Japonya ve BBC’de de televizyon yayıncılığı ve reji öğretmenliği yaptı. 1977’den itibaren TRT’nin yanı sıra, 43 yıl boyunca Gazi, Ankara, Başkent, Bilkent ve kuruluşundan itibaren İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Medya derslerine ek olarak 379 Konferans veren Sedat Örsel çevrimiçi olarak konferanslarına devam etmektedir. TV Program Yapımcısı ve Yönetici olarak; Sedat SİMAVİ başta olmak üzere 15 kez ödül alan Sedat Örsel’e 1992’de “Yılın Başarılı Kamu Görevlisi”, 2017’de “Meslekte 50.yıl Onur Ödülü”, 2018’de “Cumhuriyete Sahip Çıkanlar Ödülü” verildi. Sürekli basın kartı sahibi olan ve Türk Televizyonlarının duayeni olarak kabul edilen Sayın Sedat Örsel’in aynı zamanda 60 yıldır yaptığı “Demir Heykelleri” de sergilenmektedir.