TED KOCAELİ KOLEJİNDE GÖRSEL BİR ŞÖLEN BAŞLADI

TED Kocaeli Kolejinde anasınıfı, ilkokul ve ortaokulların çalışmalarından oluşan “Görsel Sanatlar ve Seramik Sergisi”nin açılması ile okul koridorları görsel bir şölene dönüştü.

TED Kocaeli Koleji öğrencilerinin yıl boyunca görsel sanatlar derslerinde, dünyaya yön veren sanatçıları ve farklı farklı kültürleri tanıyarak bakış açılarını zenginleştirdiler. Öğrencilerin yıl boyunca hazırladığı Mısır kültürüne ait eserlerden oluşan bireysel ve grup çalışmaları, Görsel Sanatlar ve Seramik Sergisi’nde buluştu.

Öğrencilerin yaratıcılıklarını çamurla şekillendirerek iki ve üç boyutlu biçimler oluşturdukları ve bu biçimlerin ateşle buluşmasıyla oluşan seramik ürünler ; Mısır kültürünü yansıtan ve sergiyi gezenleri büyüleyen tuvalleriyle birleşince okulumuzda seyrine doyulmayan bir sergi süreci gerçekleştirilmiş oldu.

Emeği geçen öğretmenlerimiz Betül Kubilay, Tuba Kahya , Kübra Sapmaz’ı ve başarılı çalışmaları için öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız