TED KOCAELİ KOLEJİ’NDE “İLKOKULLU OLMAK” VE “ORTAOKULLU OLMAK”SUNUMLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

28 Aralık 2019 Cumartesi günü, 2020-2021 öğretim döneminde TED Kocaeli Koleji İlkokuluna ve Ortaokuluna başlayacak öğrencilerimizin velileri ile iki ayrı oturumda bir araya gelinerek uyum süreci  hakkında bilgilendirme yapıldı.

Anasınıfından İlkokula ve İlkokuldan Ortaokula başlayacak öğrencilerin uyum süreçlerini sağlıklı geçirmeleri amacıyla, öğrencileri kademe değişikliğine hazırlarken velilerin Okulla işbirliğinin ne denli önemli olduğu, tüm İlkokul ve Ortaokul Zümre Başkanları ile öğrencileri tarafından yapılan sunumlarla anlatıldı.

İlkokula başlayacak öğrenciler için İlkokul Müdür Yardımcısı Sayın İlkay Çakmak ve Ortaokula başlayacak öğrenciler için Ortaokul Müdür Yardımcısı Sayın Mehtap Akgül Cengiz, kademe değişikliğinden önce öğrenci̇leri̇ bekleyen akademik ve davranışsal süreci paylaşıp tanıttılar.