TED KOCAELİ KOLEJİNDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI

TED Kocaeli Koleji öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü sabahına Okul Aile Birliğinin hazırladıkları sürprizlerle başladılar. Okul girişinde bando takımının neşeli müzikleri ve hediyeleri ile karşılanan öğretmenlerimiz, zümre odalarında masalarına bırakılan tatlı ikramlıklarla güne devam ettiler.

Akşam da Wellborn Otel’de düzenlenen Öğretmenler Günü yemeğinde bir araya gelen öğretmenlerimiz günü, bir arada olmanın coşkusuyla eğlenerek tamamladılar. Yemekte ayrıca okulumuzda 6, 7 ve 8. yılını dolduran öğretmenlerimize TED Kocaeli Koleji Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Sayın Nilgün Çelebi tarafından plaketleri takdim edildi.

Bu anlamlı günde sürprizleriyle öğretmenlerimizin yanında olan Okul Aile Birliği üyelerine teşekkür ediyor, geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizin gününü tekrar kutluyoruz.

“Dünyada eseri üzerinde imzası olmayan yegâne sanatkar öğretmendir.”