TED KOCAELİ KOLEJİNDE OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TED Kocaeli Koleji’nde Okul Aile Birliği Genel Kurulu 9 Kasım 2020 Pazartesi günü gerçekleştirildi. 2020-2021 Eğitim öğretim yılında görev alacak olan Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu oy birliği ile seçildi.

Covid 19 önlemleri kapsamında online olarak gerçekleştirilen Genel Kurulda İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Sayın Orkun Işık’ın Divan Başkanı olarak seçilmesinin ardından geçtiğimiz yıl görev alan Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu adına Başkan Sayın Kadriye Sarımeşe tarafından 2019-2020 eğitim öğretim yılı faaliyet raporu okundu ve ibra edildi. Denetleme Kurulu Üyesi Sayın İhsan Bahadır Aydın’ın denetleme kurulu raporunu okuması ve ibra edilmesinin ardından, çarşaf liste ile aday olan velimiz Sayın Hülya Tuğrul’un listesi oylamaya sunuldu. Oylama sonucunda, Hülya TUĞRUL (Ortaokul velisi), Çiğdem ÖZTORUN (Lise velisi), Leyla ERGUVAN (İlkokul velisi), Esra CANPOLAT (İlkokul – Anasınıfı velisi) ve Muhsin ŞAHİN (Ortaokul velisi) Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna oybirliğiyle seçildiler. Okul Aile Birliği Denetleme Kuruluna ise Sayın Murat ÜNSAL (Ortaokul – Lise velisi), İhsan Bahadır AYDIN (Anasınıfı velisi) ve Hare GÜNEL (Ortaokul-Lise velisi) oybirliği ile seçildiler.

Geçtiğimiz yıl başarılı çalışmalarıyla bizlere destek olan Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna teşekkür ediyor, yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diliyoruz.