TED KOCAELİ KOLEJİ’NDE OKUL DIŞARIDA GÜNÜ

28 Mayıs Salı günü TED Kocaeli Koleji‘nde öğrenmeyi dışarı taşımak ve öğrenilen bilgilerin deneyimlenmesini, öğrencilerimizin çevre ile daha iyi bağlar kurmalarını sağlamak amacı ile “Okul Dışarda Günü” etkinliği gerçekleştirildi.

Oyun oynarken, deneyimler kazanan, yanılıp, araştırıp, soru sorup doğru yolu bulan öğrencilerimiz, düşsel dünyalarını gündelik yaşam pratikleriyle birleştirme imkanı buldular.

Açık havada oyun oynamanın çocuklara diğer oyun türlerinin sağlayamayacağı öğrenme ve gelişim fırsatlarını sunmasının öneminin bilincinden hareketle; öğrencilerimizin içeride ve dışarıda geçirdikleri zamanın dengelenmesinin önemine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için yürütülen Okul Dışarıda Günü’ne TED KOCAELİ KOLEJİ öğrencileri de katılarak küresel kampanyanın bir parçası oldular.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız