TED KOCAELİ KOLEJİNDE PORTFOLYO GÜNÜ

TED Kocaeli Özel İlkokulu öğrencileri portfolyo sunumlarını heyecanla gerçekleştirdi.

TED Kocaeli Koleji ilkokul öğrencileri, bir yıl boyunca yaptıkları çalışmalar içerisinden, en değer verdikleri çalışmalarını seçip düzenleyerek, aileleri ve öğretmenlerine sundular. Portfolyo günü, heyecan dolu ve duygusal anların yaşanmasına sahne oldu. Portfolyo sunumları ile öğrenciler öz disiplin, sorumluluk, hem ana dili hem de İngilizceyi güzel kullanma konularında becerilerini geliştirdiler. Eğitim-öğretim yılı başından sonuna kadar kendi gelişimlerini fark ederek, izlemeye gelen konukları ile farklı materyaller eşliğinde sunumlar gerçekleştiren öğrencilerimiz, farkındalığı ve özgüveni yüksek, sağlıklı iletişim kuran bireyler olma yolunda bir adım daha ilerlediler.

Portfolyo sunumlarında bir araya gelen TED Kocaeli Koleji İlkokulu ailesi; veli-öğrenci-öğretmen ağını bir kez daha pekiştirdi. İngilizce ve sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde, öğrenci merkezli olarak gerçekleştirilen çalışmalar velilerimizin büyük beğenisini kazandı.