TED KOCAELİ KOLEJİNDE “SAĞLIĞIMIZ İÇİN BİLİNÇLİ TERCİHLER SÖYLEŞİSİ” GERÇEKLEŞTİ

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölümü tarafından 7.8.9 ve 10. Sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlenen “Sağlığımız İçin Bilinçli Tercihler” başlıklı söyleşi 8 Ocak 2024 tarihinde İç Hastalıkları, Fonksiyonel Tıp ve Anti-Aging Uzmanı Dr. Zeliha AKSOY tarafından gerçekleştirildi. Sağlığımız için nelerin önemli olduğunun vurgulandığı söyleşide , beslenme ve öğrenme ilişkisi kurularak ergenlik dönemi gelişim özelliklerine değinildi. Ayrıca öğrencilerimize bilinçli tüketici olma farkındalığının kazandırılması amacıyla; zararlı alışkanlıkların, paketli gıdaların, kullanılan her türlü ürünlerdeki kimyasalların insan sağlığına etkisi paylaşıldı.

Sayın Dr. Zeliha Aksoy’a değerli sunumu için teşekkür ederiz.