TED KOCAELİ KOLEJİ’NDE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK SÜRECİ DEVAM EDİYOR

TED Kocaeli Özel Anadolu Lisesi’nde Haziran ayında başlayan üniversite hazırlık süreci Ağustos ayında da hız kesmeden devam ediyor.

TED Kocaeli Özel Anadolu Lisesi, yoğun ve tempolu bir süreç olan üniversiteye hazırlık sürecini 11. Sınıftan başlatarak farkındalık oluşturmayı ve öğrencilerinin akademik düzeylerini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.  Bu sene 11.sınıfa başlayan öğrencilere branş derslerinin yanı sıra “Hızlı Okuma” ve “ Hafıza Teknikleri” eğitimi veriliyor. Bu eğitimler ile tüm öğrencilere yaratıcı düşünme, hızlı ve kalıcı öğrenme, farklı bakış açısı kazanma, bilimsel prensiplere uygun not tutma, öğrenmeyi öğrenme gibi yaşam boyu kullanabilecekleri yetiler kazandırılması amaçlanıyor.