TED KOCAELİ KOLEJİNDE VIII. BİLİM GÜNLERİ ENERJİNAVASYON ÇALIŞMASI

“Enerjini Yerin Altında Değil, Üstünde Ara” sloganı ile yola çıktığımız VIII. Geleneksel Bilim Günleri’nde 8. ve 9. Sınıf öğrencilerimiz 2 Mayıs 2023 Salı günü takım ruhu ile başarılı bir çalışmaya ortak oldular. TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Bilim İnsanı Yetiştirme Programı 9/B sınıfı öğrencileri, inovasyon eğitimlerinden kazandıkları bilgi, beceri ve deneyimlerini 8. Sınıf öğrencileri ile paylaştılar. Güneş panelleri ile kendi elektrik enerjisini üreten okulumuzda, enerji ve enerjinin doğru kullanımı konusundaki hassasiyeti ortaya koyacak bir ürün, slogan ya da model üretim çalışması yaptılar.

Farkındalığı yüksek bu çalışmaya imza atan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.