TED Kocaeli Koleji’nden anlamlı kutlama

TED Kocaeli Koleji, 30 Aralık 2015’te yaptığı 1.Yıl Sonu Paylaşım Şenliği’nde hem eğlendi hem de etkinlikten elde edilen gelirle çeşitli kurum ve kişilere yardımda bulundu.

TED Kocaeli Koleji, 1. Yıl Sonu Paylaşım Şenliği’ni yüksek bir katılımla gerçekleştirdi. Coşkunun doyasıya yaşandığı etkinlikte elde edilen gelirler de yardıma muhtaç ailelere gıda ve giyecek yardımı yapıldı. Yapılan bu yardımlar kapsamında ÇYDD Kocaeli Şubesi’ne, kanser hastası bir genç kıza ve yürümesi için fizik tedavi olması gereken bir hastaya destek sağlandı.

OYUN PARKI KURULDU

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü İzmit Sosyal Hizmet ve Rehabilitasyon Merkezi’nde özellikle küçük yaştaki kardeşlerimiz için de giyecek, kırtasiye ve oyuncak yardımı yapıldı. Merkezin ihtiyacı olan çamaşır makinası ve kurutma makinesi de hediye edildi. TED Kocaeli Koleji’nin kardeş okulu olan Aşağı Doğantepe İlk ve Ortaokulu’nda da anaokulu kısmı için çok amaçlı oyun parkı kuruldu.

ÖĞRENCİLER AĞAÇ DİKTİ

Öte yandan öğrencilerin sosyal etkinliklerini gerçekleştirecekleri salonda da sis sistemi ve perde düzenlemeleri yaptırıldı. Öğrencilerin daha hijyenik ve güvenli bir ortamda eğitim alabilmeleri için hijyenik ürünlerin temini de yapıldı. Her iki okulun öğrencileri de bu etkinlik kapsamında birlikte ağaç dikme etkinliğine katıldı. Yeni yılı karşılamaya hazırlanan öğrencilerden ihtiyacı olanlara ise giyecek ve kırtasiye malzemeleri yılbaşı hediyesi olarak takdim edildi.