TED KOCAELİ KOLEJİNDEN MUHTEŞEM BİR ORTAOKUL BİTİRME TÖRENİ

TED Kocaeli Koleji, 10 Haziran 2018 Pazar günü muhteşem bir bir organizasyonla 8. Sınıflarına “Ortaokul Bitirme Töreni”ni okul spor salonunda gurur ve neşe dolu bir ortamda gerçekleştirdi.

Okulun başarılı ve gururlu tören belleğine en güzel haliyle geçecek olan ortaokul ikinci bitirme töreni okul yöneticileri, öğretmenleri ve 8. Sınıf öğrencilerinin kortejiyle başladı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşunun ardından Okul Öğrenci Başkanı Ali Ulvi KAPLAN’ın, Genel Koordinatör Sayın Rasim AYDOĞUŞ’un ve aynı zamanda kendisi de 1974 yılı TED mezunu olan Kurucu Temsilcisi Sayın Nilgün ÇELEBİ’nin konuşmalarıyla sürdü. Konuşmacılar okulda verilen Atatürkçü düşüncenin ışığında okulun uluslararası programlarından, sanat ve spor eğitimi ve ulusal kültür bilincinden yola çıkarak öğrencilerin TED aidiyet duygusuyla birlikte nasıl bir dünya insanı olarak yetiştirildiğini vurguladılar.

Bayrak ve flama tesliminin ardından tören sırasında duyurulan ortaokul diploma notuyla dereceye giren okul üçüncüsü Ada SAYAR, okul ikincisi Bilge ADALIOĞLU ve okul birincisi Erkmen ERKEN’in plaketlerinin ve hediyelerinin verilmesinden sonra okul birincisinin birincilik kütüğüne plaketini çakması heyecanla izlendi. Öğrencilerin bitirmelerini kutlayan başarı belgelerinin verilmesini 8. Sınıfların öğrenci andı izledi. Öğrencilerini başarı ve mutluluk dilekleriyle lisesine doğru gönderen ortaokul bitirme töreni TED Marşı ve Gençlik Marşıyla son bulurken umut ve sevgi dilekleriyle süslendi.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız