TED KOCAELİ KOLEJİNE BİR AVRUPA KALİTE ETİKETİ DAHA GELDİ

Okulumuzda eTwinning üzerinden 2022-2023 eğitim öğretim yılında gerçekleştirdiğimiz 3D print – Creation of educational aids ve STEAM Dream Team projelerimizin Avrupa Kalite Etiketi sonuçları açıklandı.3D Creation of educational aids projemiz 6 farklı ülkeden 10 ortak okulun katılımı ile gerçekleştirilmiş bir proje olup, Steam Dream Team projemiz 5 farklı ülkeden 15 farklı okulun katılımı ile gerçekleştirilmiş bir Avrupa projesidir.

Projemiz Türkiye Ulusal Destek Servisinin değerlendirmesi sonucunda Ulusal Kalite Etiketi alan okullar arasından aday gösterilmiş ve yapılan değerlendirme sonucunda Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Projemizde görev alan öğrencilerimiz Balım Kağnıcı, Cem Uras Muti, Rüzgar Kızılkaya, Metehan Yıldız, Azra Begüm Sevencan ve Bora Karaca’yı kutlar, danışman öğretmenimiz Osman Usta’ya çok teşekkür ederiz.