TED KOCAELİ KOLEJİNE YEŞİL BAYRAK ÖDÜLÜ

Dünya çapında bir organizasyon olan Eco-Schools (Eko-Okullar) Çevre Eğitim Programı kapsamında yapılan çalışmalar sonucu TED Kocaeli Koleji “Yeşil Bayrak” ödülü kazandı

TED Kocaeli Koleji, dünyada Dünya Çevre Eğitimi Vakfı (FEE) ülkemizde ise Türkiye Çevre Eğitim Vakfının faaliyetleri arasında bulunan, okul öncesi ile ilk ve orta okullarda çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi kapsamında uygulanan çevre eğitim programı Eco – Schools (Eko – Okullar) Çevre Eğitim Programı kapsamında “Çöp ve Atıklar” konusunda ilkokul genelinde başarılı çalışmalar gerçekleştirdi. Bu çalışmalar kapsamında programın uluslararası başarı etiketi olan ”Yeşil Bayrak” ödülü TED Kocaeli Koleji’nin oldu. İki yıl boyunca geçerli kalan “Yeşil Bayrak” ödülünün devamlılığının sağlanması adına 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlangıcıyla beraber “Su” konusunda çalışmalar başlayacaktır. Bu süreçteki özverili çalışmalarından dolayı tüm ilkokul akademik kadrosuna, destek veren idari personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

1. sınıf zümresi

1.sınıfların tuvalet kullanımı ile ilgili yaptıkları sunum sonrası tüm okul genelinde hazırlanan poster örneği.

2016-2017 TED Kocaeli Özel İlkokulu EKO TİM öğrencileri EKO Okul koordinatör öğretmenleri ile birlikte.

Çocuk ve çevre konulu resim çalışması

EKO ilkemiz için hazırladığımız afiş örneği

EKO okul pano örnekleri. 2

Eko-Tim olağan toplantısı