TED KOCAELİ KOLEJİNİN DÜŞ GÜNLÜĞÜ ÖYKÜ YARIŞMASINDAKİ BAŞARISI

TED Van Koleji tarafından, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında TED Okulları arasında “Düş Günlüğü” adıyla düzenlenen öykü yarışmasında 4-B Sınıfı öğrencilerimizden İdil Halhallı ve İdil Naz Kanat ikincilik ve üçüncülük dereceleri elde ettiler.

TED Van Koleji tarafından, TED Okulları arasında “Düş Günlüğü” adıyla düzenlenen öykü yarışmasına gönüllü olarak katılan öğrencilerimiz hayal güçlerini kullanarak, duygu ve düşüncelerini yazı yoluyla paylaşmışlar ve bunu yaparken de güzel Türkçemizi doğru ve etkili bir şekilde kullanmışlardır.

4-B Sınıfı öğrencilerimizden İdil HALHALLI ikincilik elde ederek başarı belgesi ve ikincilik madalyası alırken; 4-B sınıfı öğrencilerimizden İdil Naz KANAT üçüncülük derecesi elde etmiş ve başarı belgesi ile üçüncülük madalyası almayı hak etmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.