TED KOCAELİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ GENÇ KIZ TENİS TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

4-10 Şubat 2020 tarihleri arasında Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından İzmit Tenis Kulübü’nde düzenlenen liseler arası gençler tenis müsabakalarında Genç Kız Tenis Takımımız Kocaeli İl İkincisi oldu.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Okul Sporları İl Tertip Kurulu tarafından düzenlenen Kort Tenis İl Birinciliği Müsabakalarına TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi olarak Genç Erkek ve Genç Kız Tenis takımlarımız ile katıldık. Efe Tunca Bodur, Mehmet Esat Tipioğlu, Kerem Gürpınar, Oğuz Mert Coşkun’dan oluşan Genç Erkek Tenis Takımı yarı finale kadar okulumuzu başarı ile temsil etti. Duru Tükel, Eylül Yaltır, Elif Seden Emrem, Selin Irmak Uzunoğlu ve Zeynep Altın’dan oluşan Genç Kız Tenis Takımı Kocaeli İl İkincisi olarak, bölge grup maçlarına katılmaya hak kazandı. Müsabakaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.