TED KOCAELİ ÖZEL İLKOKULU ANA SINIFI 5 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERİ RADYO- TELEVİZYON VE SİNEMA MESLEĞİNİ TANIDI

TED Kocaeli Koleji öğrenci velilerinden Pınar Düzgün, ana sınıfı 5 yaş grubu öğrencilerine 17 Ekim’de “Radyo – Televizyon ve Sinema” alanı ile ilgili mesleki bilgilerini aktardı.

Ana sınıfı 5 Yaş A şubesi öğrencilerinden Duru Düzgün’ün annesi Pınar Düzgün, ünitemiz kapsamında, mesleğini tanıtmak üzere okulumuzu ziyaret etti. Velimiz, hazırladığı görsel sunum ve videolar ile mesleğin içeriği ve çalışma alanları ve kullanılan araç-gereçler konularında önemli bilgiler verdi, öğrencilerimizin merak ettiği soruları yanıtladı. Katılımlarından dolayı Sayın Pınar Düzgün’e teşekkürlerimizi sunarız.