TED Öğrencileri Küresel Sorunlara Çözüm Üretiyor

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencilerimiz TED Bursa Koleji tarafından çevrim içi düzenlenen ‘’TED Öğrencileri Küresel Sorunlara Çözüm Üretiyor’’ temalı panele katıldılar.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 10.sınıf öğrencilerimizden Selin Irmak Uzunoğlu, Egemen Kıyı ve Meriç Ocaklı; öğretmenleri Banu TEMEL ve Merve UZUNER KESER danışmanlığında 23-24 Mart 2021 tarihlerinde TED Bursa Koleji tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen ve 12 farklı TED okulunun da dâhil olduğu ‘’TED Öğrencileri Küresel Sorunlara Çözüm Üretiyor’’ temalı panele katıldılar.

Öğrencilerimiz panelde ‘’Küresel Etik’’ konusunu ele alarak ırka ve cinsiyete dayalı ayrımcılık ile insan hakları ihlalleri gibi sorunlara değindiler ve bu sorunlarla ilgili çözüm önerilerinde bulundular.