TED ÖZEL KOCAELİ İLKOKULU 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ ‘’DİYABET’’ SUNUMUNA KATILDI

Başiskele İlçe Sağlık Müdürlüğünün 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü okulumuzda gerçekleştirdiği ‘’Diyabet’’ sunumuna katılan TED Kocaeli Koleji 3. sınıf öğrencilerimiz son zamanlarda ülkemizde çok önemli bir sorun olan ‘’Diyabet ve Obezite’’ hakkında farkındalıklarını arttırdılar. ‘’Diyabet nedir? Diyabetin belirtileri nelerdir? Beslenmede dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?’’ sorularına yanıtlar bulan 3. Sınıf öğrencilerimiz diyabette sağlıklı bir yaşam için erken tanı ve tedavinin önemli olduğunu, kendi çevrelerinden başlayarak bu konudaki bilgi birikimini paylaşarak çözümüne katkı sağlayacaklarını belirttiler.

Öğrencilerimize fayda sağlayan sunumlarından ötürü sağlık müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederiz.