TED ÖZEL KOCAELİ İLKOKULU ÖĞRENCİSİ TWİN BİLİM CANLI YAYIN YARIŞMASINDA

TED Kocaeli Koleji Özel İlkokulu 3. sınıf öğrenci̇si̇ Zeynep Duru Çalışkan, Twi̇n Bi̇li̇m’i̇n 15 Haziran 2020 tarihinde düzenledi̇ği̇ canlı yayında yapılan yarışmaya katıldı.

TED Özel Kocaeli İlkokulu 3/B sınıfı öğrencisi Zeynep Duru Çalışkan, Twin Bilim tarafından canlı yayınla gerçekleştirilen “Kim Twinner Olmak İster?” yarışmasına katıldı. 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz için Uzaktan Eğitim Sürecinde sınıf öğretmenlerimiz Sevgin Emrem ve Derya Ustaoğlu tarafından yürütülen “Bakalım, Bilimde Neler Oluyor?” kulübüne katılarak Twin Bilim ile tanışan Zeynep Duru Çalışkan, canlı yayında diğer yarışmacılardan yaş olarak küçük olmasına rağmen genel kültür ve bilimle ilgili sorulara doğru cevaplar vererek yarışmayı başarıyla tamamladı.

Çocukların doğasında olan merak duygusunu beslemeyi, bilimin kolay ve eğlenceli olduğunu göstermeyi hedefleyen Twin Bilim tarafından hediye çeki ile başarısı ödüllendirilen Zeynep Duru; bilime ilgi duyan, merak ettiklerini araştıran, kulüp çalışmalarına da aktif olarak katılan başarılı bir öğrencimizdir. Zeynep Duru’yu başarısından dolayı tebrik ediyor, bilim merakının her zaman devam etmesini diliyoruz.