TED ÖZEL KOCAELİ KOLEJİ İLKOKULU “EVLAT AŞKINA SIFIR ATIK” PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN TÖRENDE TEŞEKKÜR BELGESİNİ ALDI

TEMA Vakfı tarafından başlatılan ve Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde uygulanmaya başlayan “Evlat Aşkına Sıfır Atık” projesinin katılım belgesi teslim töreni gerçekleştirildi.

Okulumuz öğrencileri; ihtiyacı kadar alınması, az atık çıkarılması, tercihlerin gözden geçirilmesi gibi konularda çevrelerini bilgilendirerek katıldıkları proje kapsamında okulumuz adına teşekkür belgesi aldı. Eko Okullar projesini yürüten, Yeşil Bayrak ve Beyaz Bayrak sahibi olan okulumuz bu projeyi de başarıyla tamamladı. Geri dönüşüme önem veren, ekosistemin korunması için tüm yıl çalışmalarını sürdüren öğrencilerimiz, öğretmenimiz EsraÖzsamanlı’nın koordinasyonunda yürüttükleri proje kapsamında hassasiyetle çalıştı ve çalışmalarını yakın çevrelerine yaymayı başardı. Çalışmayı yürüten öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.