TED ÖZEL KOCAELİ KOLEJİ İLKOKULUNDA DİSİPLİNLERARASI ETKİNLİKLER

TED Kocaeli Koleji İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersinde öğrendikleri “Gezegenimizi Tanıyalım” ünitesini disiplinler arası bağlantı kurarak İngilizce- Türkçe-Müzik derslerindeki etkinliklerle pekiştirdiler. TED Özel Kocaeli İlkokulu 3.Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersinde “Dünyamızı Tanıyalım” ünitesine ait konularını disiplinlerarası yöntemle yaparak ve yaşayarak eğlenceli bir şekilde tekrar ettiler. 4-8 Ekim haftasında düzenlenen etkinlik kapsamında eski çağlarda yaşayan insanların Dünya’nın şekli hakkında ileri sürdükleri görüşleri öğrenen öğrencilerimiz ayrıca Dünyamızın gözlenebilen ve gözlenemeyen katmanlarını üç boyutlu bir çalışma yaparak sergilediler. Ardından İngilizce olarak “Dünyanın Katmanları” şarkısını, müzik öğretmenimizin gitarı eşliğinde seslendiren öğrencilerimiz öğrendiklerini pekiştirdikleri bir bilgi yarışmasında karşı karşıya geldiler. Dünya’yı anlama ve öğrenme heyecanı içerisinde olan öğrencilerimiz öğrendiklerini çift dilli olarak pekiştirip keyifli zaman geçirdiler.